Reconnective Healing har introducerats av dr. Eric Pearl. Han var en framgångsrik kiropraktor i 12 år tills hans patienter började rapportera att de kunde känna hans händer röra vid dem trots att han inte rört dem fysiskt. Patienterna började snart rapportera förvånande tillfrisknanden och märkliga upplevelser i samband med behandlingarna när Eric bara höll sina händer i närheten av dem och detta fortsätter än i dag.

Reconnective Healing innebär ett återvändande till ett optimalt tillstånd av balans och harmoni genom att man kommer i samklang med Reconnective Healings energifrekvenser som består av ljus, energi och information. Reconnective healing återkopplar oss till universums fullkomlighet medan den återkopplar oss till vår egen varelses fullkomlighet och den vi verkligen är. Den anses kunna koppla oss till universums och vår innersta frekvens inte bara genom en uppsättning healingfrekvenser utan genom en möjligen helt ny bandbredd. Dess fysiska existens har visat sig tydligt både i praktiken och i laboratorieförsök. För mer information gå till www.thereconnection.com.

Behandlingen går till genom att man ligger på rygg på en massagebänk och blundar. Terapeuten rör inte vid klienten utan för händerna över klienten på ett visst avstånd under behandlingen. Healingen kan komma till stånd omedelbart och/eller fortgå en viss tid efter behandlingen. Eric Pearl säger: ”Om du har tur kommer healingen i den form du har tänkt dig. Om du har riktigt stor tur kommer healingen i en form som Universum har tänkt ut åt dig.” Healing kommer i många former.

Det bästa sättet att tillåta en healing att äga rum är att försätta sig i ett tillstånd av förväntan utan bindningar. Lägg dig på massagebänken, slappna av, slut ögonen. Observera. Bli både den som observerar och den som observeras. Ligg på rygg på massagebänken och bara notera vad som händer. Då jag finns i närheten av Uppsala kan även kunder som bor i närheten av Huddinge, Norrtälje och Solna enkelt hitta hit.

Priset för en Reconnective Healing behandling är 700 kr (500 kr för pensionärer).

En session tar ca en timme varav behandlingen utgör en halvtimme.

Tidsbeställning på 070-5287075 eller via e-post: info@gmlreconnectivehealing.se.